Radiomenu

Guide til radiokøb

Hvis du skal købe en radio og er lidt i tvivl om hvilken radio du skal vælge er her nogle guidlines du bør forholde dig til inden du køber en radio.

Hvad vil du gerne lytte til?

Vil du kun lytte til dansk radio med danske værter og musik som generelt er populært i Danmark er der ikke de vilde grunde til at købe en internetradio. Her kan du så i stedet vælge mellem en DAB radio og en FM radio.

Vil du gerne udvide din musikalske horisont med spændende nyt musik som der ikke er mange andre i Danmark der kender er internetradioen en meget god løsning.

Med en internetradio kan du lytte til radio fra alle verdens kontinenter og langt de fleste lande har internetradioakanaler som du kan fange med en internetradio.

Vil du gerne kunne flytte din radio med rundt, og eventuelt også ud i haven, er det vigtigt at du enten har en internetradio med trådløs netkort, samt at din router kan sende signalet helt ud i haven. Ellers skal du vælge en DAB eller FM Radio.

Hvis du gerne vil være endnu mere mobil med din radio, kan du købe en lommeradio som er nem at tage med når du skal på tur, eller når du skal til og fra arbejde, skole eller andet.